Om Ærlig Mad

Ærlig mad er store ord!

Dog syntes jeg det er vigtigt at lave ærlig mad fra bunden, i det omfang det er muligt. Maden skal være med mange farver, så det visuelt fanger både børn og voksnes interesse, samt indeholder mange grønsager.

Som person er jeg ærlig og altid åben. Jeg har mange års erfaring inden for ernæringsrigtig madlavning, såvel som gourmet og kantine mad. Jeg er uddannet kok i 2004 fra restaurant grøften i tivoli og Vallø slot. Efterfølgene har jeg arbejdet både på restaurant og i kantine.

Min vision er at tilbyde skolens børn og lærer noget sundt og godt mad, med et udvalg så alle kan benytte sig af kantinen. Jeg vil også lave take away aftensmad til familier, som vil bruge deres tid på andet end at lave mad.

Selskaber/fest og firma frokost, vil også være en del af mit koncept.
Med Ærlig mad får jeg mulighed for at udleve min drøm om at kunne lave god, sund, spændende og ernæringsrigtig mad, til alle skolens børn, lærer, forældre og andre kunder.Der er et stort ansvar forbundet med at drive skolens kantine, og står for børn og voksnes ernæring, en opgave jeg ønsker at løse til alles tilfredsstillelse.

Ærlig Mad